Forum

ik wou geen zusje

?

Anonieme gebruiker

ik ben 16, en ik ben de jongste thuis, maar nu hebben mijn ouders nog een kindje gekregen en voel ik me verlaten. Alsof ik teveel ben ofzo thuis. ik wil verhuizen, maar ik mag niet van mijn mama

Reacties

?

Anonieme gebruiker

suiker poeder , U bolle moeder

?

Anonieme gebruiker

Maar nee gij! U kleine zusje krijgt gwn andere aandacht waardoor da lijkt dat ze.u nie zien staan! ma da is nie zo, doe gewon wa leuke dingen me u ouders?

?

Anonieme gebruiker

Misschien geloof je me nu nog niet, maar die 'band' met je zusje komt zeker & vast nog wel. Ze gaat degene zijn die naar je opkijkt in no time. In de tussentijd kan je vertellen aan je mama hoe je je voelt! Dat op zich lucht al énorm op & dan kan het daarna enkel beter gaan. Wanneer ikzelf gefrustreerd ben met mijn 'thuis' babbel ik er ook veel over met mijn vrienden, zeker een aanrader. Ze hebben altijd top advies. ;)

?

Anonieme gebruiker

je zal dat wel leren plaatsen! je zusje verdient ook haar plaats n huis en voor jou is het uiteraard moeilijk om daar mee om te gaan, maar dat zal wel allemaal snel beter worden. als je ontdekt hoe dat allemaal in elkaar past als gezinnetje. en over enkele jaren sla jij sowieso je vleugels uit en dan zal het allemaal zichzelf wel uitwijzen.

?

Anonieme gebruiker

Het is ook nog maar een babytje dus dat is normaal dat die veel aandacht vragen he! Ik zou gewoon wat geduld hebben tot als die meer kan. Ik zou ook leuke dingen proberen doen met uw broer of zus. Die kunnen echt nog schattig zijn!

?

Anonieme gebruiker

Hey, ik heb juist hetzelfde meegemaakt! ik heb een kleine broer gekregen maar die slaapt echt nooit en is alleen maar aan het wenen. Ik was het echt beu dus heb het gezegd tegen mijn ouders dat ze Ilyo voorstaken op mij. Mijn mama was wel aan het wenen toen ik het haar zei maar nu is het veel beter en verdelen ze hun aandacht. Soms gaat Ilyo nu ook bij mijn mammie en dan doen we iets met ons 3 zonder hem