Forum

Te dik

?

Anonieme gebruiker

Ik ben 15 jaar en ik weeg 110 kilo. Ik wil echt afvallen...

Reacties

?

Anonieme gebruiker

Hey! Een dieet volgen is nooit goed, omdat eens je jouw 'doel' bereikt hebt, vaak weer in je oude gewoontes gaat hervallen. Probeer daarom om je alledaagse leven aan te passen. Dit doe je dan ook best stap voor stap. Probeer meer groenten, noten en fruit te eten, voldoende water te drinken en meer te bewegen. Dat bewegen kan je trouwens al makkelijk toepassen: neem een paar keer extra de trap, doe dingen met de fiets/te voet in plaats van met het openbaar vervoer of met de auto, als je ergens moet wachten ijsbeer dan wat vaker of ga gewoon eens een wandeling maken!

?

Anonieme gebruiker

Een combinatie van gezond eten (maar zeker niet zomaar willekeurig diëten) & wekelijks sporten (of gewoon al veel bewegen) is het beste wat je kunt doen! Als je het gevoel hebt dit niet alleen te kunnen zou ik via de huisarts eens horen waar je wat extra hulp kunt krijgen :)

?

Anonieme gebruiker

Ik zou iemand zoeken om iedere week mee te gaan sporten. Als jij dan geen zin hebt kan hij/zij je nog overtuigen. Veel water drinken is ook belangrijk!

?

Anonieme gebruiker

Het heeft geen zin om een streng dieet te volgen want nu ik gestopt ben weeg ik terug evenveel. Ik probeer nu wat meer te sporten

?

Anonieme gebruiker

Ik doe zo vastendieet, 8 uur eten wa ge wilt, 16 uur niets, behalve water ofzo