Forum

ik wil seks met mijn vriendje

?

Anonieme gebruiker

Hoi Ik en men vriendje willen graag seks. We hebben het samen besproken,, maar ik pak de pil niet en ik wel de pil nemen. We weten alleen niet zo goed hoe we het aan onze ouders moeten vertellen. Iemand tips om het niet genant te maken?

Reacties

?

Anonieme gebruiker

Ideale plek is wanneer je onderweg bent in de auto en naast elkaar zit! Op deze manier moet je elkaar minder gĂȘnant in de ogen staren heb ik al gemerkt. Is een kleine tip maar het helpt echt om het minder ongemakkelijk te maken en het babbeltje vlot te laten verlopen! :)

?

Anonieme gebruiker

Hey! weten je ouders dat je een vriendje hebtt? vertel het aan je mama, dat is waarschinklijk minder akwerd als het aan jeje papa vertellen. Zij zal je wel tips geven en zal hopelijk met jou naar de dokter gaan om de pil te kunnen krijgen. en dan, vooral genieten!!!!!!

?

Anonieme gebruiker

haii, de beste manier is om te zeggen ja mama je weet dat ik een vriendje heb..... Dan ben je vertrokken. Je kan zeggen dat jullie het nog niet gedaan hebben maar dat je het onderwerp wel al hebt besproken. Zo kan je dan heel rustig vragen of je misschien aan de pil mag. Zo kan je misschien meteen naar condooms vragen als je dat zelf wilt. Zo krijgt je mama ook een goed gevoel. Ze weet dat als je het gaat doen je in ieder geval het veilig doet. Ze weet dan ook dat je relatie wel wat waard is..... xoxo