Forum

vriendje en drugs

?

Anonieme gebruiker

hallo ik ben een meisje van 16, ik ben al bijna 8 maanden samen met mijn vriend van 18. wij kome kei goe overeen en weten al veel van elkaar. ik weet dat hij soms weed rookt en heel af en toe bollen neemt met zijn vrienden. Zelf heb ik nog ni meegedaan, maar ben ik ook niet van plan. Ik had dit dus allemaal verteld tegen mijn nicht. zij is 15. Toen ik het vertelde zei ik dat ik haar ermee vertrouw. Ze heeft dit nu allemaal tegen haar moeder ( mijn tante) verteld. Mijn moeder heeft dit gehoord maar geloofd er niks van. Moet ik nu tegen mijn moeder liegen of ni. Als zij weet dat dit klopt mag ik mijn vriend ni meer zien en gaat ze mij ni meer vertrouwen :(

Reacties

?

Anonieme gebruiker

Ik denk dat het het beste is dat je eerlijk bent tegen je mama. Als je tegen haar zou liegen en ze komt dit te weten, wordt de situatie alleen nog maar lastiger.

?

Anonieme gebruiker

wees eerlijk tegen je mama. je vriendje kan je kwijtraken, maar je mama is en blijft je mama. tegen haar moet je niet liegen.

?

Anonieme gebruiker

shiiiit als ze het nie geloofsd moete tog nie zeghe wa

?

Anonieme gebruiker

Pff, ik zou tegen mijn vriendje zeggen dat ik het echt niet leuk vind dat hij dat doet! Misschien gaat hij dan toch wat minderen? dat is toch niet leuk??? Als die mij echt graag ziet, moet die dat over hebben voor mij?

?

Anonieme gebruiker

dat is inderdaad niet makkelijk. als je het verzwijgt en ze weet het later dan vertrouwd ze je mss niet meer en anders moet je mss de relatie stoppen van haar. drugs is niet gezond, mss moet je je vriend van de drugs proberen afkrijgen? dan hoef je niet te liegen tegen je mama ;) ik heb geen andere tips, sorry ;( bye!