Forum

ik denk aan sigaretten

?

Anonieme gebruiker

Hallo, Ik ben Fruitige Zwemmer. Ik zit met een probleem. Door de druk die ik op school en thuis krijg, zoek ik een manier om die druk weg te halen. Het enige waar ik de laatste tijd aan beginnen met roken. Ik wil weten hoe het voelt, maar als ik het doe, word ik uit het huis gegooid. Wat moet ik doen?!

Reacties

?

Anonieme gebruiker

Roken zal de druk zeker niet weghalen, enkel net verhogen doorheen de tijd (veel geld kwijt, ruzie met ouders hierover, conditie naar beneden, rokersgeur, zwarte tanden,...). Sporten is voor mij het beste om met druk om te gaan. Gezonde geest in een gezond lichaam ;)

?

Anonieme gebruiker

omgaan met druk door te roken is een slecht plan. zoek een andere uitlaatklep. ik heb een tijdje gerookt, enerzijds om erbij te horen met mijn rokende vrienden. anderzijds omdat ik ook stress en druk ervaarde. Dat is natuurlijk echt geen slim plan. Daarom zou ik je aanraden om andere dingen op te zoeken. ik heb mijn toevlucht gevonden in muziek. vooral filmmuziek, die helpt me er altijd weer door! veel succes om jouw uitlaatklep te vinden.

?

Anonieme gebruiker

Heyyyy, Als je ouders er niet mee eens zijn de je rookt dan moet je er met hem over praten. Je kan dan bv. zeggen dat je maar 1 sigaretje per dag rookt of zelfs minder zodat je er niet aan verslaafd geraakt. Australische Hyena