Forum

Snapchat.. betrouwbaar?

?

Anonieme gebruiker

Heyhey allemaal.. ik heb soms al wel eens een spannend gesprek gehad en dan vraagt die andere naar een 'teasertje' via snapchat.. ik heb al vanalles gehoord over Snapchat en weet toch niet zo zeker of dit daadwerkelijk de optie tot screenshotten etc blokkeert.. ? Wat denken jullie? Groetjes, S.

Reacties

?

Anonieme gebruiker

Altijd gevaarlijk he, maar wel spannend indd. Ik denk eig dat ge via Snapchat enkel screenshots kunt pakken en dat ge altijd ziet wanneer iemand da gedaan heeft. Dus volgens mij, zolang da nie gebeurt is, zit ge wel safe denk ik

?

Anonieme gebruiker

Via Snapchat kunnen er wel screenshots genomen worden. Ik denk dat je dit gevaar bij elke sociale media app loopt. Als je het dus niet vertrouwd, zou ik het niet doen.

?

Anonieme gebruiker

Goh... ik heb ook al wel gehoord dat er toch 'achterpoortjes' zijn om een screenshot te nemen.. Als je echt niet wilt dat deze persoon een screenshot neemt, dan stuur je beter gewoon niks denk ik. Het gevaar is er altijd hé, ook bij andere apps! Het kan bv dat die een foto pakt met een andere gsm, je weet het nooit 100% zeker allemaal.