Forum

Racisme op straat

?

Anonieme gebruiker

Hye ik ben een meisje van marokkaanse oorsprong. Zelf ondervindt ik eigenlijk niet zoveel racisme. Op school heb ik veel vrienden maar eens op straat merk ik dat random mensen me uit het niets beginnen uit te schelden en na te kijken. Kan mij iemand vertellen wat ons zo anders maakt?

Reacties

?

Anonieme gebruiker

Uhm, niets?? probeer je dat nie aan te trekken, mensen hebben altij een oordeel ze.. Er is zeker niets anders aan je

?

Anonieme gebruiker

"When they go low, we go high", zoals Michele Obama zei. Dat is echt de waarheid! je straalt als wie je bent, laat je neit van je voetstuk blazen. kop op meid, je bent veel beter dan al die haters.

?

Anonieme gebruiker

sommige mensen zijn zo buuuuuuuuuuh, uuuuuuuuuugh.

?

Anonieme gebruiker

Hye meid laat ze maar zeggen! Jij weet wie je bent en wat je waarden zijn als mens! Die dat je naroepen op straat zijn gewoon gefrustreerd dus laat ze maar doen! Aysu is mijn beste vriendin en zij komt uit Marokko dus ik vind dat echt belachelijk als mensen kijken naar huidskleur

?

Anonieme gebruiker

Hey! Dit is echt niet fijn om te horen voor jou. Probeer je hier zo min mogelijk van aan te trekken en trek je op aan je vrienden die beseffen dat de kleur niets uitmaakt maar dat het innerlijk belangrijk is!!

?

Anonieme gebruiker

Ik heb dat ook al voorgehad, het zijn echt allemaal racisten die dat doen! Ik geef ze gewoon een antwoord en dan zwijgen ze wel