Forum

de jongen in mijn klas

?

Anonieme gebruiker

ik heb een vriend in mijn klas en we hebben een beetje met elkaar dingen gedaan in de toiletten op school. maar ik wil niet homo zijn, maar hij wil altijd opnieuw dingen doen. Enkele weken geleden hebben we terug iets gedaan en op het moment zelf is het leuk, maar daarna voel ik me zo dom en wil ik dat helemaal niet.

Reacties

?

Anonieme gebruiker

HOMOOOO

?

Anonieme gebruiker

Het kan al eens gebeuren dat je dingen doet waar je spijt van krijgt later... soms doe je eens iets in een impuls. Kan ook bv. wanneer je iets hebt gedronken op een feestje en dan zijn opeens een paar grenzen serieus ver weg haha. Mijn gedacht daarover is leren uit wat je voelde... als je je echt niet goed voelde na iets specifiek te hebben gedaan... probeer dan terug daaraan te denken wanneer je opnieuw in de verleiding komt. Luisteren naar dat interne stemmetje die zegt wat goed voor je is en wat niet helpt! Het is soms lastig, maar tegelijkertijd is die stem je beste adviseur ;)

?

Anonieme gebruiker

je eigen seksualiteit ontdekken, experimenteren en aanvaarden is een proces dat wel even duurt. ik heb eigenlijk een vrij gelijkaardig verhaal meegemaakt. Ik zat in de klas met een fantastisch knappe jongen, een basketter, hij was mijn beste vriend en op een avond op kamp kwam hij bij me liggen in de tent en hebben we wat dingen uitgeprobeerd. Ik ontkende het achteraf altijd voor mezelf, maar na een jaartje was er geen ontkomen meer aan en heb ik hem toegegeven dat dit voor mij niet langer een experimenteren was, maar dat dit echt was wat ik widle. eerst hebben we dan enkele weken niet gesproken, maar daarna heeft hij me gezegd dat hij wel echt hetro is, maar dat hij het wel leuk vindt met me. we zijn nu 2 jaar verder en we spreken nog steeds om de 2 a 3 weken af en dan geven we ons over aan elkaars lichaam. geweldig is het. Kortom, seksualiteit zou iets meoten zijn waar je van kan genieten, waar je mensen en lichamen leert ontdekken. Geniet daar dus van en maak je niet teveel zorgen om het labeltje.

?

Anonieme gebruiker

Je moet gewoon aanvaarden wie je bent joh

?

Anonieme gebruiker

heel veel succes met je comingout

?

Anonieme gebruiker

homo zijn is geen keuze mensen! homo ben je of je bent het niet. je zult wel ontdekken of je homo bent of niet, maar als je ervan geniet om te experimneren met die jongen uit je klas, moet je misschien eens beginnen conclusies trekken en je in de nieuwe realiteit te settelen

?

Anonieme gebruiker

als je de keuze maakt om homo te worden, moeten de mensen dat maar aanvaarden

?

Anonieme gebruiker

mijn beste vriend is ook homo geworden, ik was supergelukkig voor hem toen hij uit de kast kwam. sindsdien is hij opnieuw veel gelukkiger als ervoor. Leer jezelf omarmen als wie je bent

?

Anonieme gebruiker

dat is niet erg. De tijd dat je als LGBTQ werd buitengekeken is lang voorbij, gelukkig