Forum

black lives matter

?

Anonieme gebruiker

even geleden ben ik met mijn beste vriendin gaan betogen voor black lives matter. maar toen ging het opeens veel minder met onze vriendschap. ze verwijderde me zelfs op alle social media accounts.. haar reden bleek dat ik haar niet 'genoeg' begreep als 'blanke' vriendin.. nu weet ik even niet wat te doen of wat ik fout heb gedaan...

Reacties

?

Anonieme gebruiker

dat heeft niets te maken met racsime downie

?

Anonieme gebruiker

Kan je niet eens met haar gaan praten want mssch heeft ze een handeling van jou fout opgenomen ofzo? Ik zou het gewoon vragen en als ze je geen reden kan geven dan moet ge er nimeer van wakker liggen!

?

Anonieme gebruiker

niets van aantrekken! als ze je niet apprecieert om wie je bent, is ze het niet waard om je vriendin te zijn. wat natuurlijk niet wegneemt dat opkomen voor BLM een goeie zaak is en dat kan je ook blijven doen, onafhankelijk van haar.

?

Anonieme gebruiker

probeer met haar te praten en als je dat zelf niet durft om meer problemen te voorkomen, spreek dan via Smartschool ofz je leerkracht godsdienst of zedenleer aan zodat hij dat onderwerp eens kan aanhalen in de les en dan kan je het er op die manier over hebben

?

Anonieme gebruiker

volgens mij heb je inderdaad niets verkeerd gedaan en al zeker niets racistisch. misschien moet je toch nog eens praten met haar om dit op te lossen. Dat jij als 'blanke' haar niet begrijpt, vind ik niet zo goed. racisme gaat volgens mij in 2 kanten. maar het kan ook evengoed een misverstand zijn.. dus praat er nog eens over en beslis daarna samen wat je eraan kan doen.