Forum

Ik denk dat ik lesbisch ben

?

Anonieme gebruiker

Ik weet dat het niet mag door corona, maar ik heb vorige week mijn beste vriendin gekust. Ik vond dat superleuk, maar ik heb wel nog altijd een vriendje, en zij ook. Het spookt de hele tijd door mijn hoofd, maar toen ik gisteren bij haar thuis toekwam was het een beetje awkward en hebben we het er niet over gehad. haar vriendje was ook thuis en het voelde allemaal wat vreemd, maar ik krijg haar niet uit mijn hoofd.

Reacties

?

Anonieme gebruiker

Spring dan van een brug pedo

?

Anonieme gebruiker

Een goeie vriendin eens een kus geven komt wel vaker voor dan je zou denken. Het kan spontaan eenmalig gebeuren, of vaker voorkomen. Hoe dan ook is het wel belangrijk om in het achterhoofd te houden wat je vriendje voelt en erover denkt. Iemand kwetsen zal ook wel je bedoeling niet zijn lijkt mij. Babbel er zeker eens over met iemand die je goed kent en vertrouwd. Vergeet niet dat je ook gerust 'biseksueel' kan zijn bv. & op beide geslachten valt. Denk er goed over na, volg uiteindelijk je hart en durf een beslissing te maken betreffende met wie je verder wilt!

?

Anonieme gebruiker

enjoy ;)

?

Anonieme gebruiker

hahahaha, leuk verhaal! gewoon voor gaan! :p het kan mss nog leiuk zijn met jullie drie

?

Anonieme gebruiker

Dat is allemaal zo erg niet. Seksualiteit is lang niet zo zwart-wit als je zou denken. Mijn broertje is homo en vertelt me altijd over hoe dat allemaal bij hem de eerste keer ging. Dat was voor hem ook een hele struggle maar als je open en eerlijk bent met je vriendje en je beste vriendin kan het nog interessant worden misschien