Forum

Groepgesprek met naaktfoto's

?

Anonieme gebruiker

Ik ga de naam niet zeggen maar mijn vriend heeft een gesprek op facebook met de voetbal waar er allemaal foto’s in staan van naakte meisjes. Ik kan het hem niet zeggen want anders weet hij dat ik zijn gsm kijk. Ik heb bang dat hij mijn foto daar ook gaat inzetten.

Reacties

?

Anonieme gebruiker

In iemand zijn gsm kijken zonder toestemming is sowieso geen goed idee. Maar je hebt het nu gedaan en ik denk dat je het beter kan opbiechten en je ervoor kan excuseren. Ik zou hem ook uitdrukkelijk zeggen dat je niet wil dat hij ze naar iemand doorstuurt, dit is ook illegaal trouwens. Veel succes! :p

?

Anonieme gebruiker

Twee dingen doen is de boodschap denk ik: 1. Sorry zeggen dat je eens in zijn gsm hebt gekeken.. dat is iets wat je beter niet doet in principe. 2. Benoemen wat je daarin hebt gezien & wat je daarvan vindt. Daarbij zeggen dat hij nooit zoiets met jouw foto's mag doen. Als je hem er niet meer mee vertrouwd kan je ook altijd vragen dat hij de foto's verwijderd. Dat mag je altijd doen/eisen van iemand.

?

Anonieme gebruiker

Confronteer hem ermee en zeg hem dat je dit niet oké vindt? Meestal komt zo een gesprek wel goed en gaat dit dan daarna wel de goeie kant op.

?

Anonieme gebruiker

Ik zou dit toch met hem bespreken hoor. Beter dat je toegeeft dat je zijn gsm hebt gezien dan dat jouw foto in die groep terechtkomt... Nee?