Forum

Ik weet niet wat ik wil

?

Anonieme gebruiker

Ik ben 7maanden samen met een jongen maar nu hebben een vriendin en ik gekust. Is dit bedriegen? En ben ik nu lesbisch?

Reacties

?

Anonieme gebruiker

Als je één keer kust met een meisje betekent dit niet dat je lesbisch bent! Als maatschappij denken we veel te veel in hokjes. Het is super normaal om te experimenteren en te kijken wat je leuk vindt. Wat je vriendje betreft zou ik dat eens met hem bespreken. Misschien ziet hij dit als bedriegen, of net helemaal niet. Ik denk dat het sowieso slim is om duidelijke afspraken te maken in jullie relatie. En het is ook goed als hij het van jou hoort, in plaats van van iemand anders. Eerlijkheid duurt het langst.

?

Anonieme gebruiker

Hey, ik zou wel eerlijk zeggen tegen je vriend. Het is niet omdat het met iemand van het andere geslacht is dat dit niet bedriegen is... Dus ik zou het opbiechten en dan geraken jullie er wel samen uit

?

Anonieme gebruiker

Tuulijk niet! Eerst en vooral wil ik wel zeggen dat ik niets tegen lesbische mensen heb, maar je mag gerust eens experimenteren ze! Dat is ook perfect normaal en ge zult nu wel weten wat daje het leukste vind zeker?

?

Anonieme gebruiker

mensen denken echt teveel in hokjes. het is niet omdat je als vrouw met een andere vrouw kust dat je lesbisch bent, net als dat het niet zo is dat je hetero bent omdat je met een man gekust hebt. Seksualiteit is een spectrum waar je opzit. gaande van helemaal hetero tot helemaal lesbisch/homo. er zijn maar bitter weinig mensen die op het einde van dat spectrum zitten. ik heb al 1 jaar een vriendje, we kussen en hebben ook seks, maar dat maakt mij daarom niet 100% hetero, want ik heb ook al meermaals gekust met een vrouw en dat vind ik ook wel leuk. je meot een beetje leren aanvaarden dat je niet 100% hetero kan zijn.