Forum

relaties

?

Anonieme gebruiker

hey, ik heb al een tijdje een vriendje. nu bijna 3 jaar. maar een paar weken geleden op een fuif had ik teveel gedronken en het met iemand anders gedaan. ik heb hier echt veel spijt van. maar ik wil het niet vertellen omdat ik bang ben dat hij weg gaat gaan. maar telkens als ik hem nu zien ben ik echt gestresseerd en gespannen. geef me wat raad pls want ik weet echt niet wat ik moet doen?

Reacties

?

Anonieme gebruiker

Hey, ik zou het hem eerlijk vertellen want hij gaat vroeg of laat aan jou zien dat er iets mis is. Zo kan het ook niet meer leuk zijn voor jou als je niet meer jezelf kan zijn bij hem. Hoor je die andere persoon nog waarmee je het gedaan hebt? Want je moet echt wel kiezen voor wie je gaat gaan! Je lief verdient dit ook niet denk ik + je gaat je erzelf ook beter door gaan voelen

?

Anonieme gebruiker

ja, ik weet dat ze zeggen dat eerlijkheid het langst duurt, maar ik zou het toch niet vertellen. Toch niet als je verder wil gaan. Ik zou het sowieso gedaan maken!

?

Anonieme gebruiker

Eerlijkheid duurt het langst!

?

Anonieme gebruiker

Als je er spijt van hebt en het is echt iets dat maar 1 keer gebeurd is, dan zou ik het hem niet vertellen. je gaat er hem alleen maar mee kwetsen.